HomeSitemapContact


Zoeken


Icon Link
Toon afdrukvoorbeeldStuur door

Stuur een echte kaart van je wisselgebit!GABA Groep


Aanwezigheid in Europa


Geschiedenis

GABA groep


Spacer over Text Main
Specialist in mondhygiëne

GABA is gespecialiseerd in mondhygiëne met de merken elmex en meridol. Het assortiment omvat zowel tandpasta’s, mondspoelingen als tandenborstels. Dankzij deze producten en hun specifieke eigenschappen zet GABA al jaren de toon en vormt daarmee een autoriteit op het vlak van mondverzorging en preventie. GABA voldoet aan de eisen die tandartsen stellen: zij verwachten efficiënte en vernieuwende producten.

GABA speelt in op wetenschappelijke onderzoeken naar de ontwikkelingen van het tegengaan van cariës, het beschermen van gevoelige tanden en het voorkomen en verhelpen van tandvleesproblemen. In samenwerking met internationale universiteiten en onderzoeksspecialisten ontwikkelt GABA producten die efficiënt zijn en direct inspelen op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Het resultaat van deze nauwe samenwerking is bijvoorbeeld de ontwikkeling van het uiterst efficiënte Aminfluoride (elmex) en de combinatie Amin- en Tinfluoride (meridol). Uit diverse onafhankelijke, internationale studies is gebleken dat de producten van elmex en meridol effectief zijn en cariës en tandvleesproblemen helpen voorkomen.


Systematische vernieuwingen

De Research & Development-afdeling van GABA houdt zich continue bezig met onderzoek naar mogelijke nieuwe werkstoffen, zodat zij goed kan inspelen op de veranderende wensen van tandartsen, mondhygiënisten en consumenten en zo innovatieve producten kan ontwikkelen. Door gebruik te maken van samengestelde projectgroepen, bestaande uit wetenschappers en marketingspecialisten, wordt ingespeeld op de laatste behoeftes van zowel de professie als consumenten. Het onderzoek richt zich met name op het tegengaan van cariës, gingivitis, parodontitis en de werking van mondbacteriën.


Uitbreiding van internationale contacten met experts

De Scientific Affairs-afdeling, het raakvlak tussen de onderzoeksafdeling, de externe specialisten en de markt, is de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Deze afdeling onderhoudt contact met experts en universiteiten en zorgt ervoor dat GABA altijd geïnformeerd is over de laatste medische ontwikkelingen. Een ander voordeel is, dat de experts altijd op de hoogte zijn van de laatste productontwikkelingen van GABA.


© GABA / Colgate-Palmolive - all rights reserved.


GABA Benelux

Printpagina

Juridische/Privacy verklaring
Icon Top
Webdesign by Screenlight


Content Management by CMS Toolpark pc3